Підсумки проведення III етапу XII Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки

З метою подальшого підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді та створення умов для її творчого зростання, 16 квітня 2019 року на базі коледжу електронних приладів ІФІТГУНГу проведено II етап XII Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Івано-Франківської області. У II етапі Олімпіади брали участь представники 23 коледжів Івано-Франківської області та м. Івано-Франківська.
Олімпіада передбачала виявлення рівня підготовки студентів з інформатики та комп’ютерної техніки. Завдання олімпіади вимагали від учасників високого рівня теоретичних знань з апаратного та програмного забезпечення персонального комп’ютера, практичних навичок роботи в текстовому редакторі MS Word, табличному процесорі MS Excel, системі управління базами даних MS Access.
За результатами II етапу XII Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки та на підставі рішення засідання обласного методичного об’єднання викладачів інформатики та комп’ютерних технологій серед студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації І місце посів студент спеціальності «Прикладна математика» Івано-Франківського коледжу ДВНЗ Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» Бурдиляк Володимир Тарасович. Викладач – Василів Микола Миколайович. Це дало змогу спробувати свої сили у ІІІ етапі Олімпіади, яка відбудеться 15 травня у м. Херсон.
Переможець нагороджений грамотою Ради директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Івано-Франківської області.