Міжнародне свято День матері!

 Мама – перше слово, практично, у житті кожної людини. Материнську любов оспівано у піснях, про неї знято безліч фільмів та зіграно п’єс. Та ніякий художній образ не в змозі передати турботу і піклування матері про дитину. Материнська любов є безмежною.

   Матерям потрібно дякувати і вклонятися щоденно, не тільки у свята. Та все ж, у світі є свято, яке покликане продемонструвати любов дитини до матері. Життя занадто стрімко протікає, і, як це часто буває, людина не завжди встигає висловлювати свої почуття і сказати “спасибі” любій неньці.

    9 травня – День матері.  Свято відзначається у другу неділю травня. У цей день важливо висловити всю ту любов, яку відчуває серце дитини до найріднішої людини на Землі.

  День матері має також і релігійне підґрунтя. Відзначається воно у травні, оскільки цей місяць вважається місяцем Пречистої Діви Марії. Християни споконвіку звертаються до Матінки Божої і просять у Неї здоров’я, допомоги та заступництва. Богородиця посідає чільне місце у свідомості кожної віруючої людини.

 Студенти групи ПО-25  під керівництвом викладачки Скиданчук О.М. підготували чудове відеопривітання із цим святом.