Вічна та світла пам’ять колезі!

Колектив Івано-Франківського фахового коледжу ПНУ імені Василя Стефаника висловлює щирі співчуття з приводу  смерті  Воробель Анісії Володимирівни, викладача дисципліни «Захист України», «Основи медичних знань», кандидата медичних наук, доцента кафедри госпітальної теорії.  Розділяємо скорботу і біль рідних, друзів, колег – усіх, хто знав і працював з Анісією  Володимирівною.

Немає слів, щоб висловити співчуття з приводу неочікуваної смерті людини, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани. Пішла з життя викладачка, яка своїми діями та вчинками, своїм розумом виховала не одне покоління студентів. Вміло вчила їх мудрості та відповідальності.
   Воробель Анісія Володимирівна все своє життя вирізнялася стійкістю характеру, силою духу та наполегливістю. Вона була людиною мудрою, врівноваженою, чуйною, доброю, ніколи не забувала про проблеми тих, хто поруч.
Хтось із великих сказав: «Коли помирає людина, світ стає біднішим, бо втрачає те, чим вона жила, як сприймала все, що її оточувало, якою багатою і щедрою була її душа, сутність».  Боляче говорити і писати ці слова про Анісію Володимирівну — особистість справді неординарну, яскраву, невтомного і самовідданого викладача, хорошого колегу. Анісія  Володимирівна була дуже енергійною людиною, великим працелюбом.  Із болем у серці ми визнаємо, що вже ніколи не отримаємо її підтримки, не скористаємося її мудрою порадою.
Вічна та світла пам’ять колезі!