ВІТАЄМО!!! Перемога на обласному конкурсі поезій

Відповідно до Програми розвитку освіти Івано-Франківщини на 2016-2023 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 25.12.2015  № 42-2/2015 (зі змінами), наказу департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації від 06.10.2021 № 308 «Про проведення обласного конкурсу поезії, присвяченого Дню української мови та писемності, серед студентів закладів фахової передвищої освіти», з метою популяризації українського поетичного слова, виявлення обдарованої молоді, розвитку художнього смаку студентів; пізнання, осмислення краси художнього слова, удосконалення мистецтва живого мовлення, залучення студентської молоді до книги як джерела знань,  глибокого вивчення культури рідного краю 10 листопада 2021 року проведено вищеназваний захід. Вже вдруге обласний етап Конкурсу відбувся в онлайн-форматі.

До прекрасного світу поезії долучилися 44 учасники з 21 закладу фахової передвищої освіти області. Учасники Конкурсу змагалися  в номінаціях «Лірика» та «Патріотика».

Приємно зазначити, що однією з переможців заходу в номінації “Лірика” стала студентка Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Іванів Христина, котра посіла 2 місце – керівник Я.І.Івасів.

За словами учасників, II етап виявився цікавим та захоплюючим. Конкурсанти вражали майстерним виконанням творів та вдало підібраним репертуаром, культурою виконавської майстерності та краси слова.