ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!

Сьогодні, 14 травня,  у 151-річницю від Дня народження  видатного українського письменника, неперевершеного майстра соціально-психологічної прози, новатора модерністської техніки письма, новеліста Василя Семеновича Стефаника відбулося нагородження переможців та призерів V Обласного літературно-публіцистичного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Василя Стефаника.

Конкурс тривав з 1 квітня до 6 травня і проводився у трьох номінаціях «Новеліст року», «Поет року» та «Публіцист року». Його організували та провели Центр досліджень «Покутської трійці», кафедри української літератури та кафедри філології Прикарпатського університету.

Студентки Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника  посіли почесні місця в цьому конкурсі.   Студентка-другокурсниця, спеціальність «Туризм», Андріана Рущак посіла ІІІ місце в номінації «Публіцист року». Викладач-О.Я.Гавадзин. Студентка-першокурсниця, спеціальність «Початкова освіта», Дарина Бельмега нагороджена дипломом за оригінальність у номінації «Поет року». Викладач-О.М.Скиданчук.

Ректор Прикарпатського університету Ігор Цепенда вручив переможцям та призерам конкурсу дипломи, цінні подарунки та книги про Василя Стефаника. Також дипломи отримали вчителі та викладачі за активну участь у підготовці учасників конкурсу.